Hvem er vi?

Ege Thistrup er et handels- og udviklingsselskab med mange forskelligartede aktiviteter. Kongstanken er, at ideer er til for at blive realiserede. 

Vi har stor erfaring i både afsætning (indenlands og eksport) samt produktion. Her er filosofien enkel og lige til: simpelt, solidt og konkurrencedygtigt.

I menuen til højre kan du besøge vores forskellige hjemmesider og se de produkter som i dag er at finde i idehuset Ege Thistrup.  

Vi er altid åbne for nye ideer, forbedringer eller indgår som partner eller investor, hvis du sidder med den nye ide. Lad det ikke bare blive ved tanken. Kontakt os – og se hvor langt det rækker.

Vi udvikler p.t. et koncept og teknologi, hvor vi midlertidig eller permanent kan opstille trafiksikringskilte i skoleområder. 

Det er målet, at man i de perioder, hvor børnene bevæger sig i trafikken, har mulighed for at sænke hastigheden til eksempelvis 30 kilometer i timen. Resten af dagen vil skiltet vise den hastighed hvormed biler bevæger sig forbi og samtidig give advarsel ved for høj hastighed.

Alle informationer om hvor mange biler og med hvilken hastighed de har kørt, bliver online registreret på vores hjemmeside, så alle (inklusiv myndigheder) kan se status på deres by. Informationer før og efter opstilling af trafiksikringskilte kan sammenlignes og derved konstatere effekten af disse tiltag.
Det er vores ønske GRATIS at kunne give disse miljøvenlige, solar drevne skilte til alle skoler i landet.
Følg med her på hjemmesiden eller send os en mail, så sender vi gerne opdateringer om forløbet.

Første teststation forventes opsat i september 2011

 
Powered by Blogger